آداب دمنهور


 
الرئيسيةمكتبة الصورالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 $ عضــــو فى المطبــــخ $

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
انتقل الى الصفحة : 1, 2  الصفحة التالية
كاتب الموضوعرسالة
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الثلاثاء 01 سبتمبر 2009, 16:30



  • ( عضو في المطبخ )

    وهيطبخ لنا اى طبخه بيعرف يعملها

    من الموضوع هنشوف مواهبكم في الطبخ



    فكرة الموضوع ..


    *هنختار عضو من الاعضاء (مش شرط عضو حتى المشرفين والاداريين هندخلهم المطبخ )


    العضو اللي نختاره يختار لنا اكله على ذوقه ويعزمنا عليها ولازم يكتب لنا المقادير والطريقه ..





    بعد ما نخلص عضو نختار لنا عضو ثاني علشان نعزم نفسنا عنده
    وهختار اول عضو مش شرط تكون بنت يعنى
    ومعاناااااااا $ حـــــــــــــــودا $ يلا ربنا معاك $











الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Shimaa
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : دمنهور
الجامعة : الإسكندريه فرع دمنهور
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثانية
الشعبة : عامة
عدد المساهمات : 739
الجنس : انثى

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الثلاثاء 01 سبتمبر 2009, 23:53

هههههههههههههههه يالا بقى ورونا المواهب










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
برينسس الشيماء
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : دمنهور
الجامعة : الإسكندريه فرع دمنهور
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثالثة
قسم : التاريخ
الشعبة : عامه
عدد المساهمات : 2675
العمر : 26
الجنس : انثى

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الخميس 03 سبتمبر 2009, 00:48

ههههههههه


فكرة حلوة موت بس يارب مش نروح على المستشفى بعد ما ندوق اكل الرجالة


يلا الاعمار بيد الله اما ندوق وبعدين نحكم عشان مش نظلم حد



وخلينا قاعدين كدة مستنين الفطار اللي شكله هيحصل السحور ولا ايه ؟؟؟!!!!!!!










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الخميس 03 سبتمبر 2009, 21:44


  • هههههههههه $ لأ انشاء الله خيــــــــــر $ يلا يا حـــــــودا ...انت لازم تعمل أى حاجــــه $ منتظريـــــــــــن تشريفك لنا لأنك ضيف مطبخنـــــــــــــا $










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
برينسس الشيماء
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : دمنهور
الجامعة : الإسكندريه فرع دمنهور
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثالثة
قسم : التاريخ
الشعبة : عامه
عدد المساهمات : 2675
العمر : 26
الجنس : انثى

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   السبت 05 سبتمبر 2009, 01:04

مشكوووور عماد على الاكلة الجميلة دى

وعقبال العضو اللي جاي كدة رمضان هيخلص واكلة واحدة بس اللي شوفناها ههههههه



كل عام انتم بخير










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زملكاوى
عضو مميز
عضو مميز


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : ايتاى البارود
الجامعة : الإسكندريه فرع دمنهور
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثالثة
قسم : التاريخ
الشعبة : عامه
عدد المساهمات : 299
العمر : 26
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   السبت 05 سبتمبر 2009, 01:06

محمود شكله عمل الاكله واكلها وتعب منها وراح على المستشفى



ياحول العالم




اوعى ياحودا تكون لسه مجتش من عند الاسد لحد دلوقتى



ههههههههههههههه




وحشتنى والله









الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sokr7oda
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
عدد المساهمات : 1484
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   السبت 05 سبتمبر 2009, 04:11

ياااااااااااالهمو اعذورونى لعدم التواجد المستمر

يس انا حطبخلكم الاكل على مزاجكم انتو عايزين ايه










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   السبت 05 سبتمبر 2009, 21:25


  • كل اللى يـــــجى منك أكيد حلــــــــو يا حــــــــودا $ بس ياريت تكون أكلـــــــــه Special كــــــــــــده على زؤقـــــــك الجميــــــــل $ و كل عام وأنت بخير و صوما مقبولا باذن الله وتقبل الله منا و منكم الصيام وصالـــــح الأعمــــــــال $










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sokr7oda
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
عدد المساهمات : 1484
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الأحد 06 سبتمبر 2009, 02:32


على زوقى يعنى




ايه رأيك كله يجى ياكل يالله

اكل اخر موديل











الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الأحد 06 سبتمبر 2009, 16:10


  • ليه كده بس $ فول و فلافــــــل و من عند $ محمد أحمــــد $ أنا عن نفسى حا أضطر أقبل الأكلـــــــه $ بس ربنا يستر بقى من باقى الأعضـــــــــاء $ و ده الحلـــــــو اللى بقدمـــــــه بعد الأكلـــــــه ياريت يعجبكـــــــم $ اتفضلـــــــــوا >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sokr7oda
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
عدد المساهمات : 1484
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الأحد 06 سبتمبر 2009, 16:34

لالالالالالالالالالالالالا
بس ايه رأيك










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Shimaa
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : دمنهور
الجامعة : الإسكندريه فرع دمنهور
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثانية
الشعبة : عامة
عدد المساهمات : 739
الجنس : انثى

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الأحد 06 سبتمبر 2009, 21:13

لا بجد الاكلة جامدة احلى مافيها الكشرى










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الأحد 06 سبتمبر 2009, 21:15


  • طيب الحمد لله ....الأكلـــــه عجبت $ شوشو $ أهــــــــى يا حـــــــودا ....يلا يا مسهــــــــــل $ فى انتظار المزيد $










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sokr7oda
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
عدد المساهمات : 1484
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الإثنين 07 سبتمبر 2009, 15:46


الحمد لله شكرا شوشو

لقناعه نفسك











الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الثلاثاء 08 سبتمبر 2009, 15:21


  • $ شكرا حــــــــودا $ لتواجدك كضيـــف أول لمطبخنـــــــا $ و حقيقى شرفتـــــــــه $ و نختار ضيف تانى لمطبخنا و نقـــوووول : $ Shosho $ لتكــــــون تانى ضيــــفه $ وانشاء الله منتظرين ابداعاتك الجميلـــــــــه $










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Shimaa
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : دمنهور
الجامعة : الإسكندريه فرع دمنهور
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثانية
الشعبة : عامة
عدد المساهمات : 739
الجنس : انثى

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الثلاثاء 08 سبتمبر 2009, 21:18

ليه الاحراج ده


مش عارفة يعنى انا اطبخ حاجة من اللى بعملها ولا اجيب صور ولا ايه










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زملكاوى
عضو مميز
عضو مميز


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : ايتاى البارود
الجامعة : الإسكندريه فرع دمنهور
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثالثة
قسم : التاريخ
الشعبة : عامه
عدد المساهمات : 299
العمر : 26
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الثلاثاء 08 سبتمبر 2009, 21:53

المفروض الطباخ يعمل اللى فى دماغه وميسالش


يعملنا اكله ويكتب المواصفات ماشى

لو عايز يزلنا ويعملنا صور بس زى الفقير اللى بيتفرج على اللحمه عند الجزار ويتخيل انه اكلها ماشى


اعملى اللى انتى عايزه تعمليه
ياطباخه
ولا نقول ياشيف

وبعدين يلا بقى بسرعه اصل انا انهارده ماكلتش كويس على الفطار

وجعااااااااااااااااااااااااااااان

بالنسبه ليك ياحودا
انت عملت اكله تعتبر اكله الشعب كله
ماعدا شويه كده من الشعب بيحبوا يكلوا اكلات غريبه كده

شكرا ياحودا








الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الأربعاء 09 سبتمبر 2009, 00:29


  • هو أساسا فكره الموضوع فعلا عباره عن انك تكتب مقادير الأكلـــــه اللى حا تجبهــــــا ...و أنا شايف ان ده أحســـــن $ وانشاء الله $ شوشـــو $ تكون أول واحده تنفذ الكلام ده $ يلا يا شـــــوشو $ بجد أى حاجه منك حا تكون جميلـــــه و كمان انتى بنــــت و معروف ان البنات حابين الموضوع ده أكتر شويه من الصبيــــان $ فى انتظار أكلـــــــتك ....ههههههههه ده كمان زملكــــــــاوى ما أكلشـــــى ...يعنى لازم تكون أكلــــــه محترمــــه كده $










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sokr7oda
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
عدد المساهمات : 1484
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الأربعاء 09 سبتمبر 2009, 10:43


عايزين ناكل

فته ولحمه ورز

هههههههههههه










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Shimaa
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : دمنهور
الجامعة : الإسكندريه فرع دمنهور
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثانية
الشعبة : عامة
عدد المساهمات : 739
الجنس : انثى

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الأربعاء 09 سبتمبر 2009, 15:56



ايه ياجماعة انتوا للدرجة دى جعانين ياساتر يارب ههههههههههه


يالا نبدأ




الكفتة




المقادير:

نصف كيلو لحمة مفرمة
بصلة مفرمة
كسبرة خضرة مفرمة
ملح وفلفل اسمر او اسود وفحم


الطريقة:

التحضير نحط اللحمة فى اناء ثم نحط البصل والملح والفلفل الاسمروالكسبرة ونسيبه نصف ساعة وبعدين نشكلها حسب الرغبة مثل الاصابع او كورة ثم نحطها فى صينية ونحط عليها شوية ميه كوبايتين مثلا واول ما المية تنشف نحط قطعة فحم حتى تاخد رائحة الشواء بس لازم نشوفها طبعا طابت ولا لا حتى لو المية نشفت ومش طابت نزودها شوية صغننين ههههههههه

وبالهنا والشفاء

طريقة ورقة اللحم

اولا هاتى اللحم يفضل لحم ضانى او سمانة اللحم
وتبليها بالملح والفلفل الاسمر الخشن "المدقوق " مش المطحون البودرة وبعدين هاتى ورقة فويل وحطيها فيها وهاتى بصل كتيييييييير وقطعيه قطع كبيرة وحمريه على النار الى ان يصفر فقط
وحطيه على اللحمة افتحيها واحشيها بالبصل وبعدين اقفلى الفويل كويس عليها ودخليها الفرن وممكن تبشرى عليها بطاطس يعنى زى ماانت عايز



وطبعا نقدم معاهم رز او مكرونة
وطبعا سهلين مش محتاجين طريقة

الحلو ام علي





المقادير

نصف كيلوجرام من العجينة المورقة أي البف باستري

نصف كوب من اللوز

نصف كوب من الزبيب

نصف كوب من الجوز المفروم خشنا

نصف كوب فستق مفروم

ثلاثة أرباع كوب من السكر

أربع أكواب من الحليب

ملعقة صغيرة من الفانيليا

علبة قشطة

الطريقة

ترق عجينة البف باستري جيدا ثم تقطع الى أربعة

مستطيلات متساوية

تخبز هذه العجينة في صوان مدهونة بالزبد في فرن

متوسط الحرارة حتى تنتفخ الفطيرة وتحمر

تخلط المكسرات مع بعضها

يدهن الطبق الخاص بالفرن بالزبد

يقطع أحد مستطيلات الفطيرة باليد الى قطع متوسطة

الحجم وتمد في الطبق ويرش سطحها بالمكسرات

تقطع باقي المستطيلات ويغطى بها فوق المكسرات

يرش ما تبقى من خليط المكسرات

توضع طبقة من البف باستري المقطع على الوجه

يذاب السكر مع الحليب ويصب فوق السطح

يدهن الوجه بالقشطة بالتساوي ويرش قليل من السكر

البودرة فوق القشطة

تخبز في فرن متوسط الحرارة مدة نصف ساعة حتى

يصبح السطح ذهبيا

تقدم ساخنة بعد رش الوجه بالمكسرات المحمصة



وبالهنا والشفا

ههههههههههههههههههه

ومش عايزة حد يتريق على اكلى










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الأربعاء 09 سبتمبر 2009, 16:37


  • الله ينور بجد $ ع الأكلـــــــه ...و تم تقييمه كمان و تاخـــدى 10 من 10 $ حقيقى جميل جدا يا شوشو $ ضيفه مطبخ ممتــــــــازه $










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sokr7oda
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
عدد المساهمات : 1484
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الخميس 10 سبتمبر 2009, 00:58


الله ينور شوشو

جوعتينا










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زملكاوى
عضو مميز
عضو مميز


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : ايتاى البارود
الجامعة : الإسكندريه فرع دمنهور
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثالثة
قسم : التاريخ
الشعبة : عامه
عدد المساهمات : 299
العمر : 26
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الخميس 10 سبتمبر 2009, 19:40

انا انهارده ابويا اتخانق معايا على الفطار وزعلت منه وقمت من غير ما اكمل فطار


بس الحمد لله شوشو اكلتنى اهى وعوضتنى

ياااااااااااااااااااه
انا مش عارف من غيرك كنت عملت ايه

ومش عارف كنت هفطر فين

ههههههههههههههههه
شكرا شوشو بجد جميله
وتستحقى 10 على 10 زى ما عمده قال








الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Shimaa
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : دمنهور
الجامعة : الإسكندريه فرع دمنهور
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثانية
الشعبة : عامة
عدد المساهمات : 739
الجنس : انثى

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الخميس 10 سبتمبر 2009, 19:47

هههههههههههههههه


وليه تتختنق مع بباك اصلا طب خلى الخناقة بعد الفطار

على العموم بالهنا والشفا










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   السبت 12 سبتمبر 2009, 17:11


  • $ و نختار ضيف 3 لمطبخنـــــا ...ولو كان ينفع انى أختار شوشو تانى كنت اخترتهــــــا $ ههههههههههههه $ عالعموم نشوفوا الضيف الــجديد حا يعمــــــل ايه ...و هـــــو >>>> $ زملكـــــــــاوى $ الجميـــــــــل ...يلا يا شيـــــف منتظريـــــن أكلتـــــــك $ و انشاء الله تعجبنـــــــــــا ..$










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sokr7oda
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
عدد المساهمات : 1484
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   السبت 12 سبتمبر 2009, 19:43

هاهاهاهاه

ان شاء الله










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الإثنين 14 سبتمبر 2009, 15:26


  • ايه ...فين زملكــــــــــــــاوى ؟؟ $ ياريت يحضر لأنه ضيف مطبخنا ولازم يشرفنــــــــــا بأى أكلـــــــــــه ضــــــــــرورى $










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sokr7oda
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
عدد المساهمات : 1484
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الإثنين 14 سبتمبر 2009, 17:13

مش بيعرف الظاهر كده










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
برينسس الشيماء
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : دمنهور
الجامعة : الإسكندريه فرع دمنهور
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثالثة
قسم : التاريخ
الشعبة : عامه
عدد المساهمات : 2675
العمر : 26
الجنس : انثى

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الثلاثاء 15 سبتمبر 2009, 02:24

هههههههههه توبيك ظريف جدااااا

عماد اكلته خفيفة وحلوة

واكلت حودا كتير شعبية وجميلة اوى

واما عن شوشو فطلعت ست بيت شاطرة اوووووووووووى.......... بس ياريت تنظفي المطبخ بعد الفطار كويس بقة

هههههههههههه................... وحشتينى مووووووت



ولما نشوف باقي الاعضاء

وربنا يستررررررر علينا ومش نروح نتعالج ههههههه











الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الثلاثاء 15 سبتمبر 2009, 16:33


  • لأ يبقى طالما $ برينسيس الشيمــــــــاء شرفت الموضوع يبقى لازم تكون الضيفه الـــــ4 لمطبخنـــــــا $ و نبقى نستنى زملكــــــاوى المره اللى جايــــه $ يلا اتفضلــــى يا برينسيس و قدمــــى أكلـــــــه حلوه كده $ منتظرينــــــــك $










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الأربعاء 16 سبتمبر 2009, 15:37


  • $ برينسيس $ منتظريــــــــــــــــــــــنك ؟؟ $










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
وفاء
VIP
VIP


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثالثة
قسم : التاريخ
الشعبة : عامه
عدد المساهمات : 1076
العمر : 24
الجنس : انثى

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الأربعاء 16 سبتمبر 2009, 18:36

اظاهر ان برنسس الشيماء مش بتعرف تطبخ ذى زملكاوى
شكرا لك يا عمده على الموضوع








الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زملكاوى
عضو مميز
عضو مميز


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : ايتاى البارود
الجامعة : الإسكندريه فرع دمنهور
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثالثة
قسم : التاريخ
الشعبة : عامه
عدد المساهمات : 299
العمر : 26
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الأربعاء 16 سبتمبر 2009, 20:17

ياجماعه انا عارف انى مقصر والله


بس والله العظيم انا دخلت مرتين وكتبت الاكلات وعملات اكلات حلوه والله بس لما ببعت الرد بيكون حظى الوحش ان النت ساعتها فصل
ايوه والله
وطبعا كل الاكل اللى عملته بيروح على الارض
ههههههههههههههههههه
بجد مرتين بعمل الاكله وبغيب فيها اوى على ما بجمعها واعملها بس والله النت بيفصل
علشان كده انتوا هتعفونى اليومين دول من المطبخ بس اكيد ليه عوده تانيه باكله حلوه
ويلا بقى يابرنسيس متبقيش خايبه زيى
ولا يكون النت بيفصل عندك انتى كمان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لتانى مره معلش اجماعه اعزرونى








الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sokr7oda
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
عدد المساهمات : 1484
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الخميس 17 سبتمبر 2009, 15:09

قول بقى انك مش عايز تعزمنا










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
برينسس الشيماء
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : دمنهور
الجامعة : الإسكندريه فرع دمنهور
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثالثة
قسم : التاريخ
الشعبة : عامه
عدد المساهمات : 2675
العمر : 26
الجنس : انثى

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الخميس 17 سبتمبر 2009, 18:00

هههههههه


اسسسسسسسفة جدا يا جماعة معلش انا مش عرفت ان دورى جه فى العزومة لانى مشغولة شويتين

بس انا والله بعرف اطبخ ولله الحمد حتى اسالوا اخويا حسام

المهم انا بعرف اطبخ بس يعنى مش بعرف احط المقادير اوى لانى بعمل زى ما اتعلمت يعنى بقدر بعيونى
بس هحاول

محشي التوست باللحم

محشي التوست باللحم أو التونه (سمكـ) أو أي حشوه بدكـ إياها

سهلهـ ولذيذه بالمررررره تنفع لرمضاااانههههه

أسيبكمـ مع الطريقه::


المقادير والطريقه :

(بريد) يكون بدون حوافه البنيه ..(توست)
لحم مفروم ..
مايونيز..
جبن بوك الكاسات
قشطه قيمر
1/
امسح على البريد مايونيز .. واحط فوقه اللحم


2/
وبعدها اغطيها بالبريد ..( اخلط الجبن مع قشطه القيمر ) وامسح على البريد


3/
واحطها في الفرن مده نص ساعه تقريبا



وبالهنا والشفا



وكمااااااااااااااااااان

معكرونة بالدجاج والسبانخ .. طريقة الاعداد والمقادير



http://pms.panet.co.il/online/images/articles/2008/09/15-09-08/10_22.jpg
* المقادير:
- علبة معكرونة.
ـ صدر دجاج مقطع لأجزاء متوسطة.
ـ علبة سبانخ طازجة مفرومة.
ـ ملح وفلفل أسود.
ـ علبة من جبنة موزاريلا مقطعة لشرائح رفيعة.
ـ كوب من جبنة شيدر.
ـ ثلاث حبات طماطم متوسطة.
ـ بقدونس مجفف للتزيين.
ـ أربع ملاعق زيت زيتون.
ـ بصلة مفرومة ناعما.
ـ فص ثوم مفروم ناعما.
ـ ملعقة كزبرة مفرومة ناعما.
ـ فلفل حار أحمر دون بذر مفروم ناعما.
* الطريقة :
- اسلقي المعكرونة في ماء مملح ، ثم حمي الزيت في المقلاة واقلي فيه البصل والثوم والفلفل لدقيقتين.
- أضيفي الدجاج والكزبرة والسبانخ، واستمري في الطبخ لمدة خمس دقائق إضافية.
- صفي المعكرونة من الماء، ثم انقليها إلى صحن فرن ورشيها بنصف كمية زيت الزيتون، أضيفي جبنة الموزاريلا وخليط الدجاج والبصل.
- ضعي فوقها حبات الطماطم، ثم رشيها ببقية الزيت وجبنة الموزاريلا والشيدر والبقدونس.
- حمي الفرن حتى تصل درجة حرارته إلى مائتي درجة مئوية، ثم اتركيها بداخله لمدة عشرين دقيقة.




عشاااااااااان الاكل يكفى المعازيم

وربنا يزيد ويبارك

وكل عام انتم بخير










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الخميس 17 سبتمبر 2009, 23:27


  • الله ينور يا برنسيس $ ده الأكل ده يكفى الأعضـــــــــاء كلهم $ مشكوره لمجهودك الجميل ده $ و كنتى ضيفه مطبخ ممتــــــــــازه و تاخدى 10 من 10 $










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الجمعة 18 سبتمبر 2009, 00:03


  • انتظروا العضو القــــــــادم $










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
وفاء
VIP
VIP


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثالثة
قسم : التاريخ
الشعبة : عامه
عدد المساهمات : 1076
العمر : 24
الجنس : انثى

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الجمعة 18 سبتمبر 2009, 00:08

شكرا للعزومه يا برنسس فاكلك ممتاز











الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sokr7oda
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
عدد المساهمات : 1484
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الجمعة 18 سبتمبر 2009, 15:41

عماد صورة زملكاوى اللى نايم داه

ومش عايز يعزمنا

هههههه










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الجمعة 18 سبتمبر 2009, 20:30


  • و نختــــــــــار $ وفـــــــــــاء $ لتكون ضيفه مطبخنــــــا .. فى انتظار أكلتــــــــك و تشريفك للموضوع $ و الأكله دى تصبيـــــــره كده عبــــال ما $ وفـــــــاء $ تحضر لنا حاجـــــــــــه >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sokr7oda
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
عدد المساهمات : 1484
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   السبت 19 سبتمبر 2009, 01:33

اوك تصبيره تصبيره

كل اللى يجى منك حلو اوعه كده ورينى










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
وفاء
VIP
VIP


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثالثة
قسم : التاريخ
الشعبة : عامه
عدد المساهمات : 1076
العمر : 24
الجنس : انثى

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   السبت 19 سبتمبر 2009, 14:39

اشهى واروع انواع البيتزا




نجهز طلبات البيتزا وأول حاجة هتجهزيها هي عجينة البيتزا، لأنها محتاجة وقت لكى العجينة تخمر

و فيه أكتر من طريقة لعمل عجينة البيتزا يعني فيه ناس بتعملها ببيض ولبن وفيه ناس بتعملها من

غير بيض ولا لبن، واحنا هنقولك على الطريقتين واللي يعجبك فيهم اعمليه..


العجينة على طريقة نابولي



المقادير:
• 3 أكواب دقيق
• 2 ملعقة خميرة بيرة
• 2/1ملعقة صغيرة ملح
• كوب ماء دافئ
• 3معالق كبيرة زيت ذرة

الطريقة:



1- اخلطي كوب ونصف دقيق مع الخميرة والملح وبعد كده ضيفي الميه والزيت، واضربيهم كلهم بمضرب البيض الكهربائي على سرعة عالية لمدة 3 دقائق.
2-
ضيفي باقي الدقيق إلى الخليط السابق وقلبيه باستخدام ملعقة خشبية.
3-
انقلي العجينة على رخامة المطبخ أو على لوح خشبي وابدئي في عجنها بإيدك لغاية ما تلاقيها بقت طرية ومطاطة وسهلة التشكيل على شكل دوائر كبيرة.
4-
انقلي العجينة إلى الطبق البلاستيك أو طبق زجاجي كبير وادهنيها بالزيت وغطيها بقطعة قماش وسيبيها في مكان دافي لمدة ساعتين علشان تخمر وحجمها يزيد...
العجينة على طريقة ملاينو



المقادير:
• 2 كوب دقيق
• 2 بيضة
• 2 معلقة زبدة
• كوب لبن
• ذرة ملح وفلفل
• 2 معلقة خميرة بيرة
• 2/1معلقة سكر

الطريقة:
[center]1- اخلطي الخميرة مع السكر.


2- هاتي طبق زجاج أو بلاستيك كبير وحطي فيه السمنة واضربيها بالمضرب الكهربائي وبعد كده ضيفي إليها باقي المقادير والخميرة والسكر واضربيهم مع بعض بالمضرب هتلاقي إن العجينة بقت جامدة شيلي المضرب واعجني العجينة بإيدك لغاية ما تلاقيها بقت طرية ومطاطة غطيها وسيبيها لمدة 3 ساعات عشان تخمر.
بس يا ستي دول كانوا أشهر طريقتين لعمل عجينة البيتزا في إيطاليا وحبيت أقولهم في الأول لأن زي ما إنت عارفة إن أهم حاجة في البيتزا هي العجينة وعلى فكرة العجينة دي هتستخدميها في عمل أي نوع من أنواع البيتزا..

وفيه حاجة تانية مهمة لازم تكوني عارفاها علشان هتحتاجيها في عمل كل نوع من أنواع البيتزا وهي..

صلصة البيتزا



المقادير:

• 4 حبات طماطم مقشرة ومقطعة مكعبات صغيرة
• 4 ملاعق كبيرة معجون طماطم
• 2 ملعقة كبيرة زيت ذرة
• 1 ملعقة صغيرة زعتر جاف ومطحون
• 1 ملعقة صغيرة أوريجانو، أو نعناع، جاف ومطحون
• 1 ملعقة كبيرة ملح وفلفل

الطريقة:



1-سخني الزيت في طاسة على نار هادية، وبعد كده ضيفي الطماطم ومعجون الطماطم والزعتر والأوريجانو أو النعناع و4/3 كوب ماء وسيبي الخليط على النار لمدة نص ساعة علشان يتسبك...



بعد ما تلاقيه اتسبّك أو بقى تقيل شيليه من على البوتجاز واستخدميه في عمل البيتزا زي ما قلنا.
ودلوقتي هنعرف ازاي تعملي كل نوع بيتزا
بيتزا بالخضروات



المقادير:
• عجينة بيتزا
• 1 حبة فلفل أخضر مقطعة مكعبات أو عيدان
• 2/1 كوب صلصة بيتزا أو "معجون طماطم"
• 2 حبة طماطم مقطعة قطع صغيرة أو حلقات
• بصلة متوسطة الحجم مقطعة حلقات
• 1 كوب عيش الغراب شرائح
• 2 فص ثوم مفروم
• 1 ملعقة صغيرة زعتر
• 2/1 كوب جبنة موتزاريلا مبشورة
• 2/1 ملعقة صغيرة فلفل أسود
• عرقان من الكرفس مقطعان قطعا صغيرة
• زيتون أسود مقطع دوائر
• أوراق ريحان للزينة "حسب الرغبة"

الطريقة:



1- قطعي عجينة البيتزا إلى قطع صغيرة مدوّرة وحطيها على رخامة المطبخ أو على سطح خشبي مرشوش بالدقيق وابدئي في فردها لتغطي صاج أو صينية البيتزا وبعد كده حطيها في الصينية اللي هتسويها فيها بس خدي بالك إنك قبل ما تحطيها تدهني الصينية بالزيت.
2-
ضيفي صلصلة البيتزا فوق العجينة ورشي الثوم المفروم وضيفي الفلفل الأخضر والطماطم والبصل والكرفس والزيتون الأسود وعيش الغراب ورشي الفلفل الأسود وقطعي البيتزا على شكل مثلثات.
3-
رشي الجبنة الموتزاريلا والزعتر من على السطح.
4-
سخني الفرن على درجة حرارة "220 - 200 ْ مئوية" بعد كده دخلي صينية البيتزا في الفرن لمدة 15 دقيقة وبعد ما تلاقي وشها احمرّ خرجيها، واوعي تاكلي صوابعك وراها.



بيتزا بالسجق



المقادير:

• عجينة بيتزا
• 1 حبة فلفل أخضر مقطعة مكعبات أو عيدان
• 2/1 كوب صلصة بيتزا أو معجون طماطم
• بصلة متوسطة الحجم مقطعة حلقات
• 2 فص ثوم مفروم
• 2/1كوب جبنة موتزاريلا مبشورة
• 2/1 ملعقة صغيرة فلفل أسود
• عرقان من الكرفس مقطعان قطعا صغيرة جدا
• سجق مقطع
• 2/1 كوب زيتون أسود أو أخضر مقطع شرائح

الطريقة:

1-
قطعي عجينة البيتزا إلى قطع صغيرة مدورة وحطيها على رخامة المطبخ أو على سطح خشبي مرشوش بالدقيق وابدئي في فردها لتغطي صاج أو صينية البيتزا وبعد كده حطيها في الصينية اللي هتسويها فيها بس خدي بالك إنك قبل ما تحطيها تدهني الصينية بالزيت.

2-
ضيفي صلصلة البيتزا فوق العجينة ورشي الثوم المفروم وضيفي الفلفل الأخضر والبصل والكرفس والزيتون الأسود والسجق ورشي الفلفل الأسود.

3- رشي الجبنة الموتزاريلا والزعتر على السطح وقطعي البيتزا على شكل مثلثات.
4-
سخني الفرن على درجة حرارة "220 - 200 ْ مئوية" بعد كده دخلي صينية البيتزا في الفرن لمدة 15 دقيقة وبعد ما تلاقي وشها احمرّ خرجيها واوعي تاكلي صوابعك وراها.

يبتزا باللحمة المفرومة وعيش الغراب


المقادير:

• عجينة بيتزا
• ربع كيلو لحم مفرومة
• 1كوب عيش الغراب شرائح
• 1حبة فلفل أخضر،مقطعة قطعا صغيرة
• 1بصلة صغيرة مقطعة شرائح
• 1 فص ثوم مفروم
• 2ملعقة كبيرة معجون طماطم
• 2كوب جبنة موتزاريلا
• 2ملعقة كبيرة زيت ذرة

الطريقة:

1-
قطعي البصل إلى شرائح وبعد كده سخني الزيت في طاسة كبيرة على نار هادية وابدئي في إضافة اللحمة المفرومة مع التقليب المستمر علشان اللحمة ما تلزقش منك لمدة عشرة دقائق بعد كده ضيفي عيش الغراب والبصل والثوم والفلفل الأخضر وشوية ملح وفلفل وقلبيهم كلهم مع بعض وسيبيهم على النار حوالي 10 دقائق كمان.
2-
قطعي عجينة البيتزا إلى قطع صغيرة مدورة وحطيها على رخامة المطبخ أو على سطح خشبي مرشوش بالدقيق وابدئي في فردها لتغطي صاج أو صينية البيتزا وبعد كده حطيها في الصينية اللي هتسويها فيها بس خدي بالك إنك قبل ما تحطيها تدهني الصينية بالزيت.
3-
ضيفي صلصلة البيتزا فوق العجينة وبعد كده رشي عليها خليط اللحمة المفرومة اللي عملتيه عليها ورشي الجبنة الموتزاريلا على السطح البيتزا وقطعي البيتزا على شكل مثلثات.
4-
سخني الفرن على درجة حرارة "220 – 200 ْ مئوية" بعد كده دخلي الصينية في الفرن لمدة 15 دقيقة وبعد ما تلاقي وشها احمرّ خرجيها واوعي تاكلي صوابعك وراها.
بيتزا بالجمبري

المقادير:

• عجينة بيتزا
• نص كيلو جمبري متوسط مقشر.
• 4 ملاعق صلصة بيتزا أو معجون الطماطم
• 1فص ثوم مفروم ناعم
• 2/1حبة فلفل أخضر مقطع مكعبات صغيرة
• 2/1 حبة فلفل أحمر أو فلفل حار مقطع مكعبات صغيرة
• 1حبة طماطم مقطع مكعبات صغيرة
• 1 بصلة مقطعة شراح
• 1كوب جبنة موتزاريلا مبشورة
• 2/1كوب جبنة شيدر مبشورة
• 2ملعقة كبيرة زيت ذرة
• ملح وفلفل
• نص حزمة كرفس.

الطريقة:

1- هات الجمبري ونظفيه كويس واغسليه أكتر من مرة وبعد كده ضيفي إليه الثوم المدقوق مع الملح والفلفل.
2-
سخني الزيت في طاسة على نار عالية وبعد كده ضيفي إليه الجمبري والثوم مع التقليب لغاية ما لون الجمبري يتحول إلى اللون البرتقالي.
3-
قطعي عجينة البيتزا إلى قطع صغيرة مدورة وحطيها على رخامة المطبخ أو على سطح خشبي مرشوش بالدقيق وابدئي في فردها لتغطي صاج أو صينية البيتزا وبعد كده حطيها في الصينية اللي هتسويها فيها بس خدي بالك قبل ما تحطيها تدهني الصينية بالزيت.
4-
تضاف صلصة البيتزا فوق العجينة ثم يضاف الجمبري ثم يضاف الفلفل الأحمر والأخضر والطماطم والبصل وترش الجبنة الموتزاريلا والشيدر من على السطح وتقطع البيتزا على شكل مثلثاث.
5-
سخني الفرن على درجة حرارة "220 - 200 ْ مئوية" بعد كده دخلي صينية البيتزا في الفرن لمدة 15 دقيقة وبعد ما تلاقي وشها احمرّ خرجيها واوعي تاكلي صوابعك وراها.
وعلى فكرة طريقة عمل "بيتزا السي فوود" شبه طريقة عمل "بيتزا الجمبري" بس كل الحكاية إنك هتضيفي إلى المقادير "كابوريا مقشرة" و"سبيط مسلوق"
بيتزا بالفراخ

المقادير:

• عجينة بيتزا
• 2/1 كوب صلصة بيتزا أو معجون طماطم
• 2/1 كوب ريحان أخضر الأوراق فقط "اختياري"
• 2/1كيلو صدور دجاج
• 2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
• 2/1 كوب جبنة رومي مبشورة أو بارميزان
• 2/1 كوب جبنة موتزاريلا مبشورة
• 1 كوب عيش الغراب أو شرائح زيتون أخضر
• ملح وفلفل
• بصلة صغيرة مقطعة قطع صغيرة

الطريقة:

1-
قطعي صدور الفراخ إلى قطع متوسطة الحجم وتبليها بالملح والفلفل والبصلة الصغيرة وسيبيها لمدة ساعة ونص وبعد كده شيليها من البصل.
2-
سخني زيت الزيتون في طاسة على نار متوسطة وبعد كده ضيفي إليها الفراخ مع التقليب لغاية ما تحسي إن الفراخ بدأت تستوي اطفي البوتاجاز.
3-
قطعي عجينة البيتزا إلى قطع صغيرة مدورة وحطيها على رخامة المطبخ أو على سطح خشبي مرشوش بالدقيق وابدئي في فردها لتغطي صاج أو صينية البيتزا، وبعد كده حطيها في الصينية اللي هتسويها فيها بس خدي بالك إنك قبل ما تحطيها تدهني الصينية بالزيت.
4-
رشي صلصة البيتزا على العجينة وضيفي إليها قطع الدجاج وبعد كده رشي عليها عيش الغراب أو الزيتون ونصف كمية أوراق الريحان. واخلطي الجبن الموتزاريلا والجبن البارميزان وبعد كده رشيهم على سطح البيتزا وقطعي البيتزا على شكل مثلثات.
5-
سخني الفرن على درجة حرارة "220 - 200 ْ مئوية" بعد كده دخلي صينية البيتزا في الفرن لمدة 15 دقيقة وبعد ما تلاقي وشها احمرّ أخرجيها


وصحتين وعافية
[/center]








الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   السبت 19 سبتمبر 2009, 15:25


  • $ مشكوره وفـــــــــــاء $ كنتى ضيفه مطبخ قديره $ وتاخدى برده 10 من 10 $










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زملكاوى
عضو مميز
عضو مميز


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : ايتاى البارود
الجامعة : الإسكندريه فرع دمنهور
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثالثة
قسم : التاريخ
الشعبة : عامه
عدد المساهمات : 299
العمر : 26
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   السبت 19 سبتمبر 2009, 19:23

يااااااااااااااااااااااه

ده بصراحه كتير اوى ياوفاء
بجد هاااااااااااااايل
والله بقى تبقى هايله اكتر لما تعمليها كده وتعزمينا عليها فى الكليه
ولا ايه ياجماعه؟
ههههههههههههههههههه
لا بجد ممتازه وفاء








الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sokr7oda
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
عدد المساهمات : 1484
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   السبت 19 سبتمبر 2009, 20:14

جامد يا وفاء وكلام زملكاوى صح










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
برينسس الشيماء
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : دمنهور
الجامعة : الإسكندريه فرع دمنهور
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثالثة
قسم : التاريخ
الشعبة : عامه
عدد المساهمات : 2675
العمر : 26
الجنس : انثى

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   السبت 19 سبتمبر 2009, 20:27

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااووووووووووووووووووووووووووو


ايه الجمال دة كله يا وفاء دة انا جعت ياشيخة حرام عليكى هههههههه

بجد هااااااايل يسلموووو ايديكي يا عسل

كدة هتخلينى اعزم نفسي عندك بجد

ههههههه

د
يلا بالهنا والشفا للمنتدى كله

دمتى بكل الحب والود اختى الغالية










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
وفاء
VIP
VIP


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثالثة
قسم : التاريخ
الشعبة : عامه
عدد المساهمات : 1076
العمر : 24
الجنس : انثى

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   السبت 19 سبتمبر 2009, 21:20

ولا يهمكم يا جماعه انا مستعده اعزمكم بس بشرط الاكل من عندكم
وكل عام وانتم بخير








الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
وفاء
VIP
VIP


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثالثة
قسم : التاريخ
الشعبة : عامه
عدد المساهمات : 1076
العمر : 24
الجنس : انثى

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   السبت 19 سبتمبر 2009, 21:36









الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emadmsamir
طالب ماسى
طالب ماسى


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : Damanhour
الجامعة : جامعة الإسكندريه
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : خريج
قسم : HISTORY
الشعبة : عــامـه
عدد المساهمات : 1742
العمر : 27
الجنس : ذكر

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الأحد 20 سبتمبر 2009, 03:34


  • مقبول منك يا وفــــــــــــاء $ وكل سنه وانتى طيبــــــــه وانتم جميعا بالصحه والسلامه $










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
برينسس الشيماء
مشرف سابق
مشرف سابق


الدولة : مصر
المحافظة : البحيرة
المدينة : دمنهور
الجامعة : الإسكندريه فرع دمنهور
الكلية : كلية الآداب
الفرقة : الثالثة
قسم : التاريخ
الشعبة : عامه
عدد المساهمات : 2675
العمر : 26
الجنس : انثى

مُساهمةموضوع: رد: $ عضــــو فى المطبــــخ $   الإثنين 21 سبتمبر 2009, 00:39

الله الله


وكمان مش نسيتينا فى الكعك والبسكوت

والله دة انتي جدعة وكريمة كمان هههههههه

دمتى بكل الحب والود اختى الغالية










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
$ عضــــو فى المطبــــخ $
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 2انتقل الى الصفحة : 1, 2  الصفحة التالية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
آداب دمنهور :: استراحة الاعضاء :: استراحة الاعضاء-
انتقل الى: